Szaunáinkat egyedi méretben és a megrendelő által kiválasztott anyagból gyártjuk igény és elképzelés alapján. A megrendelő két típus közül választhat: elemes és helyszínen gyártott.

Három kategóriát különböztetünk meg: alap, közép és luxus. A kategóriák közötti különbség a szauna felszereltségéből adódik, melyet előzetes megbeszélés alapján a megrendelő határoz meg.

Elemes

Ennél a típusnál a szaunát úgy kell elképzelni, mint az elemes bútort. Előzetes mérések alapján a szaunát elemenként gyártjuk le, és a helyszínen állítjuk össze. A szerelést minden esetben szakembereink végzik, melynek költségét az ár tartalmazza. Az elemes szauna előnye, hogy a későbbiek folyamán pl. költözéskor vagy akár lakáson belüli áthelyezésnél sérülésmentesen szétszedhető, és az új helyén korábbi állapotában összeállítható.

Helyszínen gyártott

Ebben az esetben a szaunát nem elemenként gyártjuk le, hanem a helyszínen építjük meg a kabint. Ennek a típusnak az előnye, hogy akár a „legképtelenebb” helyre is beépíthető. Ha van a lakásnak/háznak olyan része, amit semmire nem tud használni, remek helye lehet a szaunának, mely később a lakás díszévé válhat. A helyszínen épített szauna fix helyre kerül, később nincs lehetőség az áthelyezésére.

Ha az imént olvasottakkal kapcsolatban kérdése van, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

A helyszíni felmérés, kiszállás és tanácsadás INGYENES az egész ország területén. Külföldi megrendeléseket is teljesítünk!

szaunainkrol_bovebben tevekenysegi_koreink szaunainkrol_bovebben akciok rolunk szauna_vagy_infrakabin hasznos_tippek elerhetoseg galeria hamletfoto tevekenysegi_koreink szauna akciok elerhetosegeink rolunk galeria

http://vagafa.hu/ http://vagafa.hu/